Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Angelique
Hoi Angelique, dank je wel voor je bericht
Eindelijk is het dan zover.... het aftellen is begonnen.... koffers zo goed als gepakt..... nog ff de puntjes op de i zetten en dan gaat het grote avontuur beginnen.
Geniet er van en wij genieten hier in ons druilerige landje met je mee...
xx suus
Geweldig nu nog even en dan begint het avontuur
heel veul plezeer op dien groot avontuur. geneet dr van en maak dr ein sjoon belaeving van! de ervaringe die se dao opduis numtj dich neemes meer aaf. toet in mei!
Hoi Angelique, nog even en dan is het zover!
Wat spannend!!! Ik zie er wel naar uit om op de hoogte te blijven van jou belevenis daar in Malawi. Ik wens je heel veel succes en plezier in je Malawi reis!!! Groetjes willy
Angelique, heel veul pleseer in Malawi, en zoals ich als zag. Neum wiesheid mit en bring rust mit truuk????
Die vroagteakens haaie ein kusje motte seen xxxx
Hoi Angelique,
Ik wens je heel veel plezier en voldoening en geniet van dit grote avontuur…..
Groetjes Sonja
nog 1 nachtje en dan begint het avontuur, geniet ervan.
heel veel plezier tot snel weer. groetjes nicole
Hi Angelique, we wensen jou een mooie en avontuurlijke reis toe. Fijn voor je dat een lang gekoesterde wens nu voor je in vervulling gaat.
Take care ???? ???? ????, gr, Cathrijn & Harry.
Haha, al die ?? dat was een klaviertje vier en een smiley !
Hoi Buurvrouw,
Een hele goede reis en we wachten vol spanning naar je spannende verhalen. Geniet van je lang gekoesterde droom. Groetjes Yvonne & Yvo
Hoi Angelique Hopelijk een goeie vlucht gehad en goed aangekomen. Veeeel lieve groeten en een hele fijne tijd gewenst daar. Ik hoop dat wat je zo lang in gedachten had nu uit gaat komen . Knufff !!!
Hallo Angelique. Ik hoop dat je goede reis hebt gehad, en al een beetje gesatteld bent. Ik ben heel erg benieuwd naar je verhalen en foto's. En doon nieks waat neet geit!!!!! Grs xxx
Ha du, veur misse dich noe al. Is noe al eine puinzooi, ha,ha. Nae gank du maar grös dien dink doon en geniet ter maar van.
Toet mails.
Heey ...
Enne goede reis gehad? Al ruige dingen meegemaakt. Ik ben benieuwd naar je verhalen.
Groetjes.....
Ik ben ook eens heel benieuwd hoe het jou daar bevalt. Pierre heeft wel al mondeling verslag gedaan vandaag. We hebben aan jou gedacht vanavond tijdens de repetitie.
Ha Angelique!
Ben je goed aangekomen?
Ben erg benieuwd naar foto's!
Grx Kim
Ha angelique.
Eindelijk een bericht we dachten al met rooksignalen te beginnen.
Het is inderdaad een enorme culuurschock maar des te meer beseffen we wat we het hier toch goed hebben.
We zagen op foto dat je al flink hebt gewinkeld.
Probeer naast het goede werk wat je doet toch ook te genieten tot de volgende verhalen heel veel groetjes. michel en jolanda
Hoi Angelique
hoe gaat het met je
wat een mooie verhalen en reacties
geniet van je avontuur en voorzichtig meisje
ha Anguelique,
even wegdromen naar jouw avonturen vanuit mijn drukke nachtdienst. Leuk geschreven, ik blijf je volgen !
hey angelique,
Super om wat van je te lezen.
Ben benieuwd naar je werkervaringen.
Geniet ervan.
Gr Nicole
Hoi Angelique,
wat zul jij daar een belevenis meemaken.
veel respect voor jou, want je doet t toch maar.
probeer ook n beetje te genieten van deze levensreis.
en zorg goed voor jezelf
Hallo Angelique
Erg leuk om je zo te volgen. Ik wens je een fantastische tijd en veel bijzondere ervaringen.
Groetjes van Rezie